Η LG παρουσιάζει τη σειρά τηλεοράσεων 4Κ OLED TV B6

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 Κατηγορία Technology News
Στις 55 και 65 ίντσες, από €3.499.

Η LG Electronics παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη σειρά LG 4Κ OLED TV B6 από την κατηγορία των LG OLED τηλεοράσεων με επίπεδη οθόνη, με διαθέσιμα μοντέλα στις 55 και 65 ίντσες. Η νέα σειρά της LG ξεχωρίζει για την άψογη απόδοση εικόνας και ήχου και τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στον χρήστη.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός Blade Slim και η απουσία του οπίσθιου φωτισμού μειώνουν δραματικά το πάχος της οθόνης. Έτσι, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της, επιτρέπει την απόλυτα εφαρμοστή τοποθέτησή της στον τοίχο ενώ χάρη στην τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, η οθόνη έχει την ικανότητα να προσαρμοστεί και να ταιριάξει αρμονικά με την αισθητική των περισσότερων σπιτιών.

Όσον αφορά στην απόδοση της εικόνας, η σειρά OLED B6 διαθέτει τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, εξασφαλίζοντας πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Η LG OLED TV αποκαλύπτει την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές εικόνες, ενώ με τα νέα videos που είναι διαθέσιμα στο Dolby Vision, η ψυχαγωγία φθάνει στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι. Συγκεκριμένα, τα αυτό-φωτιζόμενα πίξελ ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου.

Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV.

Οι λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote ολοκληρώνουν τις δυνατότητες της σειράς LG 4Κ OLED TV Β6, κάνοντας ακόμα πιο απολαυστική και εύκολη την παρακολούθηση περιεχομένου. Ειδικότερα, το Magic Zoom με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να μεγεθύνει τις οθόνες, τη στιγμή που ο θεατής παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ το Magic Mobile Connection του προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσει το περιεχόμενο της τηλεόρασης από το smartphone του, εύκολα και απλά. Επίσης, με τη λειτουργία Magic Remote ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα στην τηλεόραση με κινήσεις ή φωνητικές εντολές.

Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας χρειάζεται και την αντίστοιχη ποιότητα ήχου, με την harman/kardon να την υπογράφει, προσφέροντας ακόμα πιο ενισχυμένη εμπειρία θέασης.

Τέλος, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG είναι εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0. η οποία προσφέρει στον χρήση μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και εντυπωσιακές λειτουργίες.