Μεγάλη διάκριση της LG OLED TV στα EISA Awards

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 Κατηγορία Technology News
Για 5η συνεχή χρονιά.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η OLED τηλεόραση της LG Electronics χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη προηγμένη τηλεόραση στην Ευρώπη από την European Imaging and Sound Association (EISA). Η απόφαση απονομής των βραβείων της EISA γίνεται κάθε χρόνο από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων 50 ευρωπαϊκών multimedia περιοδικών προερχόμενοι από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι αξιολογούν πρωτοποριακά προϊόντα με βάση τις τεχνολογικές τους δυνατότητες, τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους.

Ως νικήτρια του Ευρωπαϊκού Βραβείου Προηγμένης Τηλεόρασης, η LG SIGNATURE OLED ΤV (μοντέλο 65G6) αναφέρθηκε από τους κριτές ως «η απόλυτη επιτομή της πρωτοποριακής τεχνολογίας», οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την ικανότητά της να αποδίδει το τέλειο μαύρο προσφέροντας απίστευτη εικόνα. Επιπλέον, η κριτική επιτροπή επαίνεσε την LG SIGNATURE OLED ΤV για την υποστήριξη του HDR 10 καθώς και του Dolby Vision.

«Είναι τιμή για εμάς που λάβαμε το σημαντικότερο βραβείο της EISA για πέμπτη συνεχή χρονιά. Κάθε βραβείο μας ικανοποιεί εξίσου όπως το προηγούμενο», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company της LG Electronics. «Η συγκεκριμένη επιβράβευση επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι η LG SIGNATURE OLED ΤV είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα μηχανικής με εκπληκτική ευκρίνεια και επαναστατικό σχεδιασμό».

Ακόμα μια τηλεόραση της LG, η LG UH770V SUPER UHD TV, απέκτησε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Smart TV για την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας καθώς και την πλατφόρμα webOS 3.0 για την εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη χρήση. Επιπλέον, το τμήμα κινητών συσκευών της LG απέσπασε ένα βραβείο για το smartphone LG G5, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας Κινητών, για τον αρθρωτό σχεδιασμό του και την ενιαία μεταλλική κατασκευή.