To νέο, σύγχρονο razr αποκάλυψε η Motorola

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Ανακαλύψτε ξανά το εμβληματικό smartphone.

Η Motorola παρουσίασε την εξέλιξη του εμβληματικού κινητού τηλεφώνου που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά: το razr, το τηλέφωνο που διαμόρφωσε τη μόδα και καθόριζε ένα μέρος της ποπ κουλτούρας της εποχής του. Το νέο motorola razr είναι το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη σε στυλ clamshell, το οποίο διπλώνει τελείως, προσφέροντας μια γνωστή από τα παλιά και παράλληλα εντελώς μοναδική, νέα εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του νέου razr, για την εταιρεία ήταν βασικό να κατανοήσει πώς οι ευέλικτες οθόνες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Έτσι, η Motorola ανέπτυξε και δοκίμασε πάνω από 20 διαφορετικά πρωτότυπα κατά τη διάρκεια των αρχικών φάσεων της έρευνας. Όπως αποδείχτηκε, ο σχεδιασμός clamshell που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε ήταν η τέλεια λύση, κυρίως επειδή καλύπτει απόλυτα την ανάγκη για φορητότητα, χωρίς να θυσιάζει την εμπειρία μεγάλης οθόνης που όλοι αποζητάμε από το smartphone μας.

Moto-Razr-2019-2

Το motorola razr συνδυάζει το στυλ με την καταπληκτική κατασκευή. Κατασκευασμένο με premium ανοξείδωτο ατσάλι και 3D Gorilla Glass, το εξωτερικό κέλυφος του προστατεύει την οθόνη, ενώ παράλληλα έχει premium αίσθηση στο χέρι. Όπως και το πρώτο razr, το νέο motorola razr είναι λεπτό και κομψό, αποφεύγοντας την έντονη αντίθεση σε χρώματα και υλικά, ώστε να μην υποβαθμίζει το εξαίσιο design του.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του razr, όταν οι περιορισμοί της διαθέσιμης τεχνολογίας στάθηκαν εμπόδιο στο δρόμο της εταιρείας, δημιούργησε τη δική της πορεία. Σχεδίασε την πρώτη (προστατευμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) άρθρωση μηδενικού διακένου (zero gap hinge), η οποία επιτρέπει στις δύο πλευρές του αναδιπλούμενου display να εφάπτονται εντελώς όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, προστατεύοντας την οθόνη από σωματίδια και σκόνη. Επιπλέον, επανασχεδίασε την κεραία ώστε να απαιτεί τον μισό χώρο από ότι στα υπόλοιπα smartphones και πρόσθεσε ειδική επικάλυψη στη συσκευή που προσφέρει αντοχή στο νερό και προστασία από το πιτσίλισμα. Με αυτήν την πρωτοποριακή προσέγγιση στον σχεδιασμό, με το motorola razr ξεκινά η επόμενη μέρα στα smartphones.

Moto-Razr-2019-1

Καθώς τα smartphones όλο και μεγαλώνουν σε μέγεθος, η Motorola με το razr προτείνει μια μικρότερη συσκευή. Αλλά, όταν χρειάζεστε μια πιο συναρπαστική εμπειρία, η οθόνη Flex View 6,2 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 21:9 προσφέρει τη λειτουργικότητα που έχετε συνηθίσει σε μεγαλύτερα smartphones. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, απλά κλείστε το και απολαύστε το κομψό design του που είναι στο τέλειο μέγεθος για να γλιστρήσει στην τσέπη σας.

Στην εξωτερική οθόνη Quick View display 2,7 ιντσών του razr, έχετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε όσο το τηλέφωνο είναι κλειστό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είσαστε συνδεδεμένοι διαρκώς. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να απαντάτε σε μηνύματα, να εκτελείτε πληρωμές, να ψάχνετε το αγαπημένο σας τραγούδι, να παίρνετε εντυπωσιακές selfies, να χρησιμοποιείτε τo Google assistant και να έχετε πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, όπως ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Bluetooth, Wi-Fi, Hotspot και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το smartphone σας.

Η εμβληματική μάρκα, η πρωτοποριακή τεχνολογία και ο κομψός σχεδιασμός, κάνουν το razr την αναβαθμισμένη εμπειρία smartphone που χρειάζεστε. Επίσης, το motorola razr φέρνει πίσω εκείνη την ικανοποιητική αίσθηση του να κλείνεις την γραμμή, κλείνοντας το τηλέφωνο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπόλοιπες δυνατότητες του razr στο motorola.com

Το motorola razr θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το 2020, σε περιορισμένο αριθμό συσκευών.